צלעות חזיר רוזמרין צלויות ותפוחי אדמה
צלעות חזיר רוזמרין קלוי ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 359 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חרדל דיז'ון, עלי רוזמרין, תערובת שום פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו צלעות חזיר עם שאלוט צלוי, עגבניות ורוזמרין להתענג, צלעות חזיר צלויות מחבת ותפוחי אדמה, ו בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 218°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים חרדל, שמן, רוזמרין, תערובת שום-פלפל, מלח מתובל ופפריקה. שמור 1 כף של תערובת חרדל.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל לתערובת החרדל הנותרת בקערה; זורקים למעיל.
הצלי חשף 25 דקות. הפעל ומערבבים תערובת תפוחי אדמה.
מברשת צלעות חזיר עם שמור 1 כף תערובת חרדל.
הוסף צלעות חזיר לפינות של מחבת.
הצלי חשף 15 עד 20 דקות יותר או עד חזיר הוא כבר לא ורוד כאשר לחתוך ליד עצם וירקות הם מכרז.