צלעות חזיר של מריו בטאלי עם רוטב ברביקיו דובדבן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות החזיר של מריו בטאלי עם רוטב ברביקיו דובדבן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 475 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו קטשופ, עגבניות, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר של מריו בטאלי עם זרעי שומר ויין לבן, עוגת השחמט של מריו בטאלי, ו בולונז הפטוצ'יני של מריו בטאלי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים למרינדה ומערבבים יחד.
מניחים את צלעות החזיר בשקית מקפיא resealable ויוצקים את המרינדה, הקפד לצפות את הבשר מכל הצדדים. שמור קר במקרר או קריר מלא קרח לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
הסר מהחום והגש מיד עם רוטב ברביקיו דובדבן
בסיר בינוני, לבשל את הבצל מעל חום בינוני גבוה, עד שהוא מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את השום ואת אבקת צ ' ילי ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות, מיץ תפוזים, קטשופ, סוכר ודובדבנים ומבשלים 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות.
להעביר את התערובת לבלנדר או מעבד מזון מצויד להב מתכת להתמזג עד חלקה.
העברה למיכל פלסטיק ולשמור קר במקרר או קר מלא קרח עד מוכן לשימוש או עד שבוע אחד.