קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות54
מגזין

צלעות כבש מטוגנות עם ירקות שורש

צלעות כבש מטוגנות עם ירקות שורש
צלעות כבש מטוגנות עם ירקות שורש נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, גבעולי סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כתף כבש מטוגנת עם ירקות שורש, צלעות כבש צלויות עם ירקות שורש מטוגנים וקולקאנון-כרוב שמנת ותפוחי אדמה, ו כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גזר חתוך, לפת, גזר לבן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים סוכר ומלח ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל, חשוף, עד מכרז, על 3 דקות.
4
מסננים, ואז מיד לצלול לתוך מי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
לנקז שוב יבש לטפוח. לעשות קדימה: ירקות השורש יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 135°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקצץ כל שומן עודף מן הטלה ומפזרים את כל הצדדים עם מלח ופלפל. במחבת ברזל יצוק גדול או מחבת על חום גבוה, חום 1 כף שמן זית עד עישון. עבודה ב 3 או 4 קבוצות (לנגב את המחבת נקי ולהוסיף 1 כף שמן בין קבוצות), לצרוב את הטלה, מסתובב עם מלקחיים, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
העברה כפי שנעשה למחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיף את השום, גזר, סלרי, בצל, רוזמרין, טימין, עלי דפנה, כבש או בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מניחים מעל חום גבוה, באמצעות שני מבערים, ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת צלייה בנייר כסף, מעבירים לתנור, וצולים עד שהבשר רך אבל לא נופל מהעצם, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אפשר לכבש להתקרר בנוזל הקלייה שלו במשך כ -45 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הטלה לקערה גדולה לכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
יוצקים את הנוזל צם דרך מסננת בסדר רשת, לחיצה על כל מוצקים. השליכו את המוצקים והחזירו את הנוזל הצלוי למחבת הצלייה. לרפרף כל שומן מן הנוזל צליה, ואז במקום מעל חום גבוה על שני מבערים ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, חשוף, עד נוזל צלימת הוא מופחת מעט, על 30 דקות. בדוק את התיבול, ואז להנמיך את החום לנמוך, להחזיר את הטלה למחבת הצלייה, ולבשל עד התחמם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
במחבת sauté בינונית על חום מתון, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הגזר, גזר לבן, ולפת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד מחומם דרך, כ 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
1
מחלקים גזר, גזר לבן, ולפת בין 8 צלחות. מסדרים 1 קוצצים הכתף כבש על כל צלחת, ולאחר מכן טפטוף עם נוזל צלימת מופחת לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
כתף כבשכתף כבש
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת