קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

צלעות כבש מצופות בעשב

צלעות כבש מצופות בעשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מדף עשבי תיבול מצופה של כבש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל, שמן מלא, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: צלעות כבש מצופות בעשב, צלעות כבש מצופות בעשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. בינתיים, תן לכבש לשבת בטמפרטורת החדר.בנדיבות העונה מדפים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים 1 מתלה כבש צד שומן למטה במחבת לצרוב עד חום זהוב, סיבוב המתלה לחום ככל האפשר של השומן (אתה רק מנסה להשחים את השומן, אז אל תדאג מרפרף על המדף מעל), על 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את הטלה למשטח עבודה, משחימים את הצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מסננים את השמן מהמחבת ומוחקים את כל חתיכות השחמה עם מגבת נייר. להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את הכף הנותרת של שמן, ולחזור עם המתלה הנותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את השום ואת האנשובי על קרש חיתוך. לעשות משחה על ידי לחיצה על הלהב של סכין שף וגרירת הצד שלו על פני השום ואנשובי בזווית של 15 מעלות, לסירוגין בין ריסוק אותם יחד וקטיעת התערובת, עד צורות משחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מעבירים את הדבק לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
9
הוסף את panko, פטרוזיליה, רוזמרין ולהשתמש בידיים שלך כדי לשלב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מניחים את החרדל והדבש בקערה קטנה ומערבבים לשלב. באמצעות מברשת מאפה, באופן שווה לצחצח את הצדדים השחומים של מדפי כבש עם תערובת חרדל-דבש, באמצעות כל זה. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות חצי תערובת panko על כל אחד מדפים על תערובת חרדל-דבש, הקפד לכסות את המדף כל הדרך עד העצמות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים את מדפי הטלה מוכנים במחבת צלייה עם העצמות הפונות לאותו כיוון. צלוי, סיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 52° עד130 עבור נדיר, על 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
להעביר את המדפים ללוח חיתוך ולתת להם לנוח חשף במשך כ -15 דקות.לגלף כל מדף לתוך 4 (2-עצם) צלעות ולסדר אותם על מגש. (חלק מהציפוי עלול ליפול-פשוט מפזרים אותו בחזרה על הטלה.) מתבלים במלח ים אפור או גס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך