תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מרוקאי עם פולנטאן שעועית לבנה. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך שום, עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה, צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה, ו שוק טוסקני כבש עם שעועית לבנה.
הוראות
1
מכסים שעועית במים קרים בקערה גדולה ומשרים בן לילה, מסננים את הטלה בקמח; לנער את עודף.
מחממים את השמן בסיר גדול; מבשלים את הטלה בקבוצות עד להשחים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ערבוב עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים תבלינים למחבת; מבשלים ערבוב על 2 דקות או עד ריחני.מערבבים את השעועית, הקליפה, מיץ, עגבניות מרוסקות לא מצוחצחות, מלאי ודבק ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ומבשלים מכוסה במשך 40 דקות.לחשוף; מבשלים במשך כ 50 דקות או עד כבש ואת השעועית הם מכרז.