קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות כבש עם הפחתת בלסמי

צלעות כבש עם הפחתת בלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות כבש עם הפחתת בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך שמן זית, טימין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם הפחתת בלסמי, צלעות כבש עם הפחתת רימונים, ו מתלה רוזמרין מצופה כבש עם הפחתת דבש בלסמי.

הוראות

1
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את רוזמרין, בזיליקום, טימין, מלח ופלפל. לשפשף את התערובת על צלעות כבש משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים אותם על צלחת, מכסים ומניחים בצד במשך 15 דקות כדי לספוג את הטעמים.
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים צלעות כבש במחבת, ומבשלים כ 3 1/2 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, או להמשיך לבשל כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהמחבת, ולהתחמם על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף שאלוט למחבת, ומבשל במשך כמה דקות, רק עד השחמה. מערבבים בחומץ, גירוד כל פיסות כבש מתחתית המחבת, ולאחר מכן מערבבים במרק העוף. המשך לבשל ומערבבים על חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, עד שהרוטב צמצם בחצי. אם לא, הרוטב יהיה נוזלי ולא טוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום, ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
יוצקים את צלעות הכבש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים