צלעות כבש עם סיד וכוסברה
שנקי כבש עם סיד וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, גזר, עשב לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש מטוגן / שוק כבש, שעועית קורונה עם שוקי בשר וכוסברה צ'אטני, ו כבש שנקס אופה.
הוראות
קל להבקיע דפוס יהלום לשני הצדדים של כבש.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מערבבים את המלח, כוסברה, כמון ופלפל; לשפשף מעל כבש.
מוסיפים חצי שוק הטלה למחבת ומבשלים 8 דקות או עד משחימים, מסתובבים מדי פעם.
הסר כבש מהמחבת. חזור על הנוהל עם שאריות שמן כבש, להסיר מן המחבת.
מוסיפים בצל וגזר למחבת ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום, עשב לימון, ואבקת קארי תוצרת בית; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. החזירו את הטלה לפן.
מוסיפים 1/2 כוס עלי כוסברה, מרק, גבעולי כוסברה, קליפה ומיץ; מביאים לרתיחה.
מכסים ואופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד שנקי כבש הם במכרז. שומן רזה מפני השטח של בישול נוזלי עם כף. מערבבים ב 1/2 כוס עלי כוסברה.
הסר כבש מהמחבת, וקריר מעט.
הסר בשר מעצמות, וזרוק עצמות. להחזיר בשר למחבת.