צלעות כבש תבלין עם אספרגוס שנטבע
צלעות כבש תבלין עם אספרגוס שנטבע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 867 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס דק כעפרון, מלח כשר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו צלעות כבש שטוחות-בישול איטי, צלעות כבש עם רוטב יוגורט, ו צלעות כבש עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב 1/4 כוס השמן עם השום ולבשל על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 4 דקות.
מעבירים את שמן השום לבלנדר.
מוסיפים את רוזמרין, פטרוזיליה, מיורן, מלח, פלפל, שומר, כמון, הל, חומץ ואת הנותרים 3/4 כוס שמן פירה עד חלקה.
מסדרים את צלעות הכבש בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים את המרינדה על גבי, להפוך מעיל לקרר בין לילה. חזור לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
בסיר קטן מחממים את שמן הזית.
מוסיף את השום ואת שאלוט ומבשלים מעל חום מתון עד ריחני ורך, על 3 דקות.
להעביר לבלנדר, להוסיף את גרידת לימון ולתת מגניב.
מוסיפים את המנטה וקורט נדיב של מלח ופלפל ומחית למשחה עבה.
במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מסננים את האספרגוס לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר; טפיחה יבשה.
להעביר את האספרגוס למגש טפטוף עם רוטב מנטה.
הסר את צלעות הכבש מן המרינדה והגריל על חום גבוה, מפנה מדי פעם, עד השחמה, על 10 דקות בשר בינוני נדיר.
מגישים את צלעות הכבש עם האספרגוס.