קושימומחה
מוכן ב19 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה

צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה
צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1622 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 85 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, מעט רוטב פלפל מקפים, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 19 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, חזיר מעושן בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מברשת שני הצדדים של המדפים עם שמן לשפשף עם תערובת התבלינים. לעטוף בניילון להכניס למקרר לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר גדול על אש נמוכה, להוסיף את כל החומרים לנגב. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
הסר את הצלעות מהמקרר 45 דקות לפני העישון כדי לאפשר להם לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הוסף את התמהיל של היקורי שבבי אפלווד למעשן על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מחממים מעשן ל 220 מעלות F.
8
שים את סיידר התפוחים במחבת חסינת חום קטנה במעשן.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים את הצלעות ישירות על מדף המעשנים. עשן במשך 6 שעות, צחצוח הצלעות עם סמרטוט כל שעה עבור 5 השעות הראשונות. במהלך השעה האחרונה, לצחצח את הצלעות עם רוטב ברביקיו צפון קרוליינה כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
הסר את הצלעות למגש הגשה ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות.
5
בזהירות להעביר את התערובת למעבד מזון מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז שופכים לקערה ומאפשרים להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע במקרר, מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר תפוחיםסיידר תפוחים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2צ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו, קצוץצ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת קאייןאבקת קאיין2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל יבשחרדל יבש6ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחוןכמון טחון2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר2קרום: פירורי קרקר גרהם4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו מיובשאורגנו מיובש2קרום: פירורי קרקר גרהםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2קרום: פירורי קרקר גרהםפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית3מקפיםמעט רוטב פלפל חריף (מומלץ: טבסקו)מעט רוטב פלפל חריף (מומלץ: טבסקו)2מתליםצלעות חזיר בסגנון סנט לואיס, 12 צלעות כל אחד, הקרום הוסרצלעות חזיר בסגנון סנט לואיס, 12 צלעות כל אחד, הקרום הוסר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר4קצת קישואים קצוציםתערובת של היקורי וצ'יפס אפלוודתערובת של היקורי וצ'יפס אפלווד