צלעות סיניות
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, צלעות סיניות עשויות להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב לנסות. תמורת 2.89$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -57 גרם חלבון , 94 גרם שומן ובסך הכל 1400 קלוריות . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזו. אם יש לכם חומץ, רוטב סויה, שרי חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . נסו צלעות חזיר סיניות ברביקיו , סלט עוף סיני עם רוטב צ'יפוטלה וסלט עוף סיני עם רוטב סויה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הצלעות בין העצמות לחתיכות בודדות; מקום ב-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת. מביאים לרתיחה את הסוכר, החומץ, רוטב הסויה ומיץ התפוחים; יוצקים על הצלעות. מכסים ומקררים לפחות שעה.
מחממים לפחות 1 אינץ' שמן במחבת חשמלית או בטיגון עמוק ל-350 מעלות.
מסננים ומייבשים את הצלעות עם נייר סופג. מטגנים, הופכים לעתים קרובות, במשך 7-8 דקות או עד שהבשר רך ואינו ורוד יותר כשהוא חתוך בסכין ומתכווץ מעט מהעצם.