קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צלעות עגל עם גרגירי פלפל מעורבים על עדשים עם ברוקולי עם שום וגבינת פקורינו רומאנו

צלעות עגל עם גרגירי פלפל מעורבים על עדשים עם ברוקולי עם שום וגבינת פקורינו רומאנו
צלעות עגל עם פלפל מעורב על עדשים עם ברוקולי עם שום גבינת פקורינו רומאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 84 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1271 קלוריות. אם יש לך גרגרי פלפל הקרקע גס, גזר, ברוקולי rabe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חרדל ירוק ובצלוי שום פסטו עם פקורינו-גבינת רומנו, פיורה עם ברוקולי רב, עוף, גבינת פקורינו, ו פנה עם ברוקולי רבה, אגוזי מלך, פקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהניח בצד. מבשלים את הבצל והגזר בשומן שניתנו עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוסיפים 3 כוסות מים ויין ומביאים לרתיחה. מערבבים את העדשים, עלה דפנה ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את המחבת חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד העדשים מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
עדשיםעדשים
טימיןטימין
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף מים נוספים יש צורך. להשליך עלה דפנה ומערבבים את הבייקון והפטרוזיליה השמורים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
מיםמים
7
עבור רב ברוקולי עם שום גבינת פקורינו רומנו: לבשל ברוקולי rabe בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
ברוקולי רבהברוקולי רבה
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
ניקוז והלם במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
לנקז שוב יבש לטפוח.
10
מחממים שמן זית במחבת בינונית גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
12
מוסיפים ברוקולי rabe ו לטגן עד מחומם דרך, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברוקולי רבהברוקולי רבה
13
הסר מהחום ומפזרים 4 כפות של הגבינה מעל לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
14
מעבירים למגש ומפזרים את 2 כפות הגבינה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
1
מברשת צלעות עגל בצד 1 עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ובדל בתערובת הגרגרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
צלעות עגלצלעות עגל
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
2
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את הצד פלפל העגל למטה עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני להפוך את הצלעות מעל ולהמשיך לבשל 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עגלעגל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר עגל מחבת. להגדיל את החום גבוה, להוסיף שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים יין ומפחיתים עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
מוסיפים מלאי ומבשלים עד מופחת בחצי. מערבולת בחמאה ורוזמרין ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
מלאימלאי
6
מניחים עגל על עדשים ורוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רוטברוטב
עגלעגל

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך לקוביות קטנותבייקון, חתוך לקוביות קטנות1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ברוקולי ראבה, גבעולים קשים קלופיםברוקולי ראבה, גבעולים קשים קלופים1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4שרימפס וורידיםפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק12 כפיות אבקת שוםרוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק2sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק5ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעדשים, שטף והרים מעלעדשים, שטף והרים מעל591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פקורינו רומנו מגוררת טריגבינת פקורינו רומנו מגוררת טרי1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםחמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 אינץ ' צלעות עגל עבות כל)3/4 אינץ ' צלעות עגל עבות כל)8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גרגרי פלפל מעורבים קרקע גס (אדום, ורוד, ירוק, שחור)גרגרי פלפל מעורבים קרקע גס (אדום, ורוד, ירוק, שחור)