צלעות עם אבא גדול לשפשף
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 663 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, פלפל, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו צלעות ברביקיו של ביג דדי, לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, ו פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לשפשף צלעות עם 1 כוס אבא גדול לשפשף עד מצופה באופן שווה משני הצדדים. אפשר לצלעות להשרות בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מניחים צלעות ב 2 מחבתות קלייה גדולות לכסות עם קולה ומים. מכסים בנייר כסף ומבשלים בתנור במשך 1 1/2 שעות.
הסר צלעות מהתנור ולאפשר להתקרר. חותכים צלעות לחתיכות בגודל אישי.
מחממים גריל מעל חום בינוני גבוה.
מברשת על סיידר תפוחים-רוטב חמאה. מבשלים 5 דקות נוספות.
בקערה גדולה, לזרוק צלעות עם עוד כוס 1 של לשפשף עד מצופה היטב.
מורחים צלעות על מגש הסדינים ואופים בתנור במשך 20 דקות נוספות עד שהקרמל.
מגישים לצד רוטב חמאה סיידר תפוחים, איולי צ ' יפוטלה, או הריסה רויל.
בקערה בגודל בינוני, לערבב את כל החומרים עד משולב היטב.
בסיר בינוני להוסיף סיידר תפוחים, סוכר ופלפל אדום על חום גבוה בינוני. להפחית בחצי.
יוצקים תערובת לתוך קערה נפרדת.
מערבבים היטב ומוסיפים מיץ לימון וגרידת לימון.