קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

צלעות עם זיגוג אוכמניות

צלעות עם זיגוג אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות עם זיגוג אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 147 גר' של חלבון, 97 גרם של שומן, וסך הכל 1540 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר בשרניות, גבעולים מרווה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, צלעות ברביקיו מזוגגות, ו צלעות מייפל מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. בקערה, לשלב את אבקת השום, אבקת בצל, פלפל ו 1/2 כפות של מלח. הגדר את הצלעות על 2 גליונות אפייה rimmed ולשפשף עם התבלינים. מכסים בנייר כסף וצלוי במשך 1 שעה ו 30 דקות, עד מכרז, מיתוג המחבתות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים את הנוזל במחבתות.
3
בינתיים, בסיר גדול, להמס את החמאה. לקשור את המרווה ואת זרעי קורנית יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הבצל, שום ועשב צרור לסיר ומבשלים מעל חום מתון עד הבצל מתרכך, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
מוסיפים את סירופ אוכמניות המושלם ורוטב חם ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 1 1/2 כוסות, 10 דקות. תשליך את צרור העשבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
7
מחממים את המטגן. עבודה עם גיליון אחד של צלעות בכל פעם, מברשת את החלק התחתון של כל מדף עם קצת זיגוג צלייה עד השחמה. הפוך את הצלעות וחזור על הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מעבירים את תבנית האפייה למדף התחתון של התנור. חזור עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מעבירים את הצלעות למשטח עבודה וחותכים בין העצמות. תלש את הצלעות על מגש. להעביר את הזיגוג הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)