קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

צלעות עם זיגוג אוכמניות

צלעות עם זיגוג אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות עם זיגוג אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 147 גר' של חלבון, 97 גרם של שומן, וסך הכל 1540 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר בשרניות, גבעולים מרווה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, צלעות ברביקיו מזוגגות, ו צלעות מייפל מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. בקערה, לשלב את אבקת השום, אבקת בצל, פלפל ו 1/2 כפות של מלח. הגדר את הצלעות על 2 גליונות אפייה rimmed ולשפשף עם התבלינים. מכסים בנייר כסף וצלוי במשך 1 שעה ו 30 דקות, עד מכרז, מיתוג המחבתות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
יוצקים את הנוזל במחבתות.
3
בינתיים, בסיר גדול, להמס את החמאה. לקשור את המרווה ואת זרעי קורנית יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים את הבצל, שום ועשב צרור לסיר ומבשלים מעל חום מתון עד הבצל מתרכך, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את סירופ אוכמניות המושלם ורוטב חם ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 1 1/2 כוסות, 10 דקות. תשליך את צרור העשבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
7
מחממים את המטגן. עבודה עם גיליון אחד של צלעות בכל פעם, מברשת את החלק התחתון של כל מדף עם קצת זיגוג צלייה עד השחמה. הפוך את הצלעות וחזור על הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מעבירים את תבנית האפייה למדף התחתון של התנור. חזור עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מעבירים את הצלעות למשטח עבודה וחותכים בין העצמות. תלש את הצלעות על מגש. להעביר את הזיגוג הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)