קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות פצצת דובדבן

צלעות פצצת דובדבן
דובדבן פצצה צלעות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 585 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מדיירה, עלה דפנה, צלעות ירך חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זרעי ענבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קינואה שזיפים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו עוף פצצת דובדבן, פצצת הדובדבן של קייוז, ו פצצת דובדבן רוטב חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שקעו צלעות חזיר בסיר עם המלח למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוציאים ומייבשים בעזרת מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מתבלים את הצלעות משני הצדדים במלח כשר ופלפל טרי סדוק. מסדרים את הצלעות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור. צולים את הצלעות עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 90 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות. בינתיים, בזמן שהצלעות בתנור, בסיר בגודל בינוני, מוסיפים את הדובדבנים המשומרים, 3/4 מכוס מדיירה, גרידת התפוז, הג ' ינג ' ר, האגבה וקורט מלח. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה חזקה ומצמצמים את הרוטב בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מדיירהמדיירה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לאחר שהצלעות הגיעו ל 90 מעלות פרנהייט, הוציאו אותן מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הצלעות, נזהרים לא להצטופף, ומבשלים 4 דקות לכל צד. הם יהיו זהובים ויש להם קרום קשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
העבירו אותם לפלטת הגשה ואוהל עם נייר אלומיניום כדי להתחמם. באותה מחבת בה התבשלו הצלעות, הוסיפו את 1/4 כוס המדיירה הנותרת וזללו את התבנית על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את רוטב הבלסמי והדובדבן ומצמצמים בחצי. מכבים את האש, מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים את רוטב הדובדבנים על הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
בסיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים את המים ואת שאר החומרים, למעט הקרח. מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מסירים מהאש, מוסיפים את הקרח ומערבבים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט

מרכיבים