צלעות צלויות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1122 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, גרידת תפוז, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטפוח צלעות קצרות יבש מתבלים עם מלח ופלפל. בקומקום כבד 6 ליטר, שמן חום על חום גבוה בינוני, עד חם אבל לא עישון, וצלעות חומות בקבוצות, העברת עם מלקחיים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות בקר קצרות
צלעות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
קערה
2
מוסיפים בצל קצוץ לקומקום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב.
הוסף צלעות כולל כל מיצים שהצטברו בקערה ומבשלים, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים בצל פנינה וגזר, ערבוב ודוחפים למטה כדי לוודא שהם מכוסים בנוזל, ומבשלים, מכוסה, 3 1/2 עד 4 שעות, או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
גזר
בשר
7
להעביר בשר, בצל פנינה, וגזר עם כפית מחוררת לקערה גדולה. להפחית צמות נוזל, במידת הצורך. להחזיר בשר וירקות קומקום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך. תבשיל עשוי להתבצע 3 ימים קדימה מקורר חשופה לפני מצמרר מכוסה. מחממים נזיד, מוסיפים מים לפי הצורך לרוטב דק.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.