צלעות קצרות בקר כפריות ופולנטה רוזמרין
בשר בקר כפרי צלעות קצרות ורוזמרין פולנטה דורש סביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1099 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 89 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. צאו לחנות ואספו מרק בקר, קמח תירס, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 61%. נסו זינפנדל - צלעות בקר קצרות עם פירה רוזמרין-פטרניפ, צלעות קצרות קלועות עם פולנטה מסקרפונה, ו קברנה צלעות קצרות עם פרמזן פולנטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב קמח, מלח ופלפל בקערה רדודה. טובלים צלעות לתערובת קמח, הופכים לציפוי כל הצדדים.
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה במחבת של 5 עד 6 ליטר. צלעות חומות, חצי בכל פעם, בשמן חם מכל הצדדים.
מחזירים את כל הצלעות למחבת.
מוסיפים מרק, יין, בצל, שום, טימין ועלי דפנה. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מבשלים, מכוסים, למשך 3 שעות או עד שהבקר רך.
מעבירים צלעות ובצל לפלטת הגשה ומכסים בנייר כסף. שומן רזה מנוזל בישול; להשליך עלי דפנה. אם הרוטב דק מדי, הביאו לרתיחה ובשלו, ללא כיסוי, כ -10 דקות להסמכה.
מגישים צלעות קצרות, בצל ורוטב עם פולנטה רוזמרין.
[ניקוי טיפ: ברגע את כיריים הוא מגניב, לנגב את כל שמן ניתזים או נשפך עם קלורוקס מגבר חיטוי מגבונים*. שטפו ידיים לאחר השלמתן.]
לפולנטה רוזמרין: הביאו מים לרתיחה בסיר גדול.
שלב קמח תירס, מים קרים ומלח בקערה קטנה. מוסיפים לאט לאט תערובת קמח תירס למים רותחים תוך ערבוב מתמיד. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת חוזרת לרתיחה. הפחיתו את החום לנמוך. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10 דקות או עד שהתערובת סמיכה מאוד, תוך ערבוב לעיתים קרובות. מערבבים חלב, גבינת פרמזן ורוזמרין.
הוסף מים לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר קצרות בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קמומי מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קמומי מרלו]()
קמומי מרלו
מרלו עמק נאפה 2014 חלק, מלוח ומפתה ללא תקנה. האף מגלגל אותך עם ניחוחות של אדמה, טבק, גרגרי יער ועשן. על החיך, שזיף מבושל לאטאוכמניות מבשלות יחד עם אגוז מוסקט, ציפורן ונגיעה של גרפיט. פרץ של חומציות רעננה מבהיר תווי וניל עדינים, נענע ותבלינים מפתים לפני שקומפוט דובדבן שחור מלוטש מביא אותך הביתה. מרקם עשיר ומלא קסם מלוח, יין זה יגרום לך להתאהב במרלו שוב.