קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות ביין עם גזר לבן, גזר וארטישוקים

צלעות קצרות מטוגנות ביין עם גזר לבן, גזר וארטישוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות יין עם גזר לבן, גזר, ארטישוקים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם רוזמרין, צלעות בקר קצרות, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה, צלעות צלויות עם גזר, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
Cut 3-in. אורכים מקצוות דקים של גזר, גזר לבן וסלרי. חצי אותם לאורך, ואז חצי שוב אם גדול; אתה צריך 12 עד 14 מקלות של כל ירק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2
חותכים ירקות הנותרים לתוך 1/2-in. קוביות; להפריד ולהניח בצד ירקות חתוכים לקוביות ומקלות. מחממים תנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים צלעות קצרות בכל רחבי עם 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מחממים שמן זית ב 6-עד 8-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. עבודה ב 3 קבוצות, צלעות חומות בשמן משני הצדדים, 5 עד 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
העברה כפי שחום ל -12 על 17 ב. מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים שומן מתוך סיר ושמורה; לחזור 2 כפות. לחשיש.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות ובצל לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 10 דקות. כף על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
יוצקים שומן שמור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים מקלות ירקות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 6 דקות. כפית לתוך 8-in. מחבת מרובעת ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף; צמרמורת עד צלייה (עד 1 יום).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים יין, עגבניות, 1/3 כוס פטרוזיליה, ו 3/4 כפית. כל מלח ופלפל לתוך סיר ריק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לשפוך על צלעות. להפוך צלעות בנוזל למעיל. פיזור שיני שום ורוזמרין על גבי. מכסים בחוזקה עם נייר 2 גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
תערובת צלע צמה בתנור, הפיכת בשר בכל שעה, עד הבשר הוא כמעט מזלג מכרז, על 2 1/4 שעות. דל שומן ולהשליך ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בינתיים, למלא קערה בינונית עם מים ולהוסיף מיץ לימון. גזוז גבעולים, עלים חיצוניים, וטיפים מארטישוקים, משאיר רק את העלים הצהובים-ירוקים העדינים, ואת בסיסים לקצץ כדי neaten; טיפה כל לתוך מי לימון מיד לאחר זמירה כדי למנוע בראונינג (לשמור על מים עד 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מסננים ארטישוק לדחוף לתוך נוזל סביב צלעות; לכסות בחוזקה. לבשל תערובת צלעות ומחבת עם מקלות ירקות עד החומרים הם מאוד רך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
שים מגש גדול בתנור כדי להתחמם. השלך רוזמרין נובע מחבת צלייה. אם התערובת היא עסיסית מאוד, להעביר צלעות ארטישוק לקערה גדולה לכסות; להגדיר מחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל מתאדה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
ירקות חתוכים לקוביות בכפית ומיצים מחבת צלייה על מגש. סדר צלעות, ארטישוקים, ומקלות ירקות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
16
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
17
מגישים עם רוטב סלק חזרת.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
18
* בקש מקצב לחתוך צלעות לשנים עשר 4-in.- חתיכות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
19
הפוך קדימה: לעשות דרך שלב 5, אז מגניב ו צונן אטום 1 יום. כפית את השומן ממיצים ולהשליך, ולאחר מכן לחמם תערובת צלעות, מכוסה, בתנור 375 במשך 45 דקות; להמשיך עם שלב 6, הוספת כ 1 כוס מים אם פאן הוא נמוך על מיצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.