קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות ביין עם גזר לבן, גזר וארטישוקים

צלעות קצרות מטוגנות ביין עם גזר לבן, גזר וארטישוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות יין עם גזר לבן, גזר, ארטישוקים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם רוזמרין, צלעות בקר קצרות, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה, צלעות צלויות עם גזר, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
Cut 3-in. אורכים מקצוות דקים של גזר, גזר לבן וסלרי. חצי אותם לאורך, ואז חצי שוב אם גדול; אתה צריך 12 עד 14 מקלות של כל ירק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2
חותכים ירקות הנותרים לתוך 1/2-in. קוביות; להפריד ולהניח בצד ירקות חתוכים לקוביות ומקלות. מחממים תנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים צלעות קצרות בכל רחבי עם 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4
מחממים שמן זית ב 6-עד 8-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. עבודה ב 3 קבוצות, צלעות חומות בשמן משני הצדדים, 5 עד 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
העברה כפי שחום ל -12 על 17 ב. מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים שומן מתוך סיר ושמורה; לחזור 2 כפות. לחשיש.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות ובצל לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 10 דקות. כף על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים שומן שמור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים מקלות ירקות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 6 דקות. כפית לתוך 8-in. מחבת מרובעת ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף; צמרמורת עד צלייה (עד 1 יום).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים יין, עגבניות, 1/3 כוס פטרוזיליה, ו 3/4 כפית. כל מלח ופלפל לתוך סיר ריק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לשפוך על צלעות. להפוך צלעות בנוזל למעיל. פיזור שיני שום ורוזמרין על גבי. מכסים בחוזקה עם נייר 2 גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
תערובת צלע צמה בתנור, הפיכת בשר בכל שעה, עד הבשר הוא כמעט מזלג מכרז, על 2 1/4 שעות. דל שומן ולהשליך ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בינתיים, למלא קערה בינונית עם מים ולהוסיף מיץ לימון. גזוז גבעולים, עלים חיצוניים, וטיפים מארטישוקים, משאיר רק את העלים הצהובים-ירוקים העדינים, ואת בסיסים לקצץ כדי neaten; טיפה כל לתוך מי לימון מיד לאחר זמירה כדי למנוע בראונינג (לשמור על מים עד 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מסננים ארטישוק לדחוף לתוך נוזל סביב צלעות; לכסות בחוזקה. לבשל תערובת צלעות ומחבת עם מקלות ירקות עד החומרים הם מאוד רך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
שים מגש גדול בתנור כדי להתחמם. השלך רוזמרין נובע מחבת צלייה. אם התערובת היא עסיסית מאוד, להעביר צלעות ארטישוק לקערה גדולה לכסות; להגדיר מחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל מתאדה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
ירקות חתוכים לקוביות בכפית ומיצים מחבת צלייה על מגש. סדר צלעות, ארטישוקים, ומקלות ירקות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
16
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
17
מגישים עם רוטב סלק חזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
18
* בקש מקצב לחתוך צלעות לשנים עשר 4-in.- חתיכות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
19
הפוך קדימה: לעשות דרך שלב 5, אז מגניב ו צונן אטום 1 יום. כפית את השומן ממיצים ולהשליך, ולאחר מכן לחמם תערובת צלעות, מכוסה, בתנור 375 במשך 45 דקות; להמשיך עם שלב 6, הוספת כ 1 כוס מים אם פאן הוא נמוך על מיצים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.