צלעות קצרות עם פריסה-סלט פטרוזיליה
צלעות קצרות עם סלט פטרוזיליה-פריזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, גזר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו פריסה-מתכון סלט פטרוזיליה, אמנון צלוי עם פריזה - סלט תפוחים וחרדל-רוטב פטרוזיליה, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. לטף את הצלעות יבש עם מגבת נייר ולשפשף אותם עם 1 כף השמן. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
תן לצלעות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.לאחר שהבשר מוכן, מניחים תנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. כאשר השמן מנצנץ, להוסיף את הצלעות לצרוב עד השחמה היטב משני הצדדים, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
הסר את הצלעות לצלחת גדולה או תבנית אפייה ולהניח בצד. להפחית את החום בינוני; להוסיף את הבצל, כרישה, גזר, סלרי לסיר; ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים משחימים, כ 8 דקות.
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת, עד שהוא מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את המרק ואת הצלעות השמורות ומביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את הסיר במכסה הדוק ומעבירים אותו לתנור. לבשל עד הבשר נופל מהעצם, על 2 1/2 שעות.
הסר את הצלעות מהתנור, להעביר לצלחת, ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום. מסננים את הנוזל הקלייה דרך מסננת רשת לתוך קערה בינונית; להשליך את המוצקים. באמצעות כף גדולה או מפריד שומן, לרפרף את השומן מפני השטח של הנוזל ולהשליך. החזר את הנוזל המדמם לסיר וחמם אותו בזמן שאתה מכין את הסלט.
מגישים את הצלעות עם קצת צלימת נוזל על תפוחי אדמה או פולנטה עם סלט בצד.שיוך משקאות: אדום בינוני עד מלא יעבוד נהדר עם צלחת לבבית זו. מכיוון שאין תבלינים גלויים או מרקמים עדינים מאוד, אל תהסס לשתות כמו גדול badass כמו שאתה אוהב. יין קליפורניה שהוא תמיד סלע מוצק הוא חוות קלוברדייל 2003 אלכסנדר עמק קברנה סוביניון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019