קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות קצרות עם פריסה-סלט פטרוזיליה

צלעות קצרות עם פריסה-סלט פטרוזיליה
צלעות קצרות עם סלט פטרוזיליה-פריזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, גזר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו פריסה-מתכון סלט פטרוזיליה, אמנון צלוי עם פריזה - סלט תפוחים וחרדל-רוטב פטרוזיליה, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. לטף את הצלעות יבש עם מגבת נייר ולשפשף אותם עם 1 כף השמן. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תן לצלעות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.לאחר שהבשר מוכן, מניחים תנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. כאשר השמן מנצנץ, להוסיף את הצלעות לצרוב עד השחמה היטב משני הצדדים, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר את הצלעות לצלחת גדולה או תבנית אפייה ולהניח בצד. להפחית את החום בינוני; להוסיף את הבצל, כרישה, גזר, סלרי לסיר; ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים משחימים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת, עד שהוא מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את המרק ואת הצלעות השמורות ומביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את הסיר במכסה הדוק ומעבירים אותו לתנור. לבשל עד הבשר נופל מהעצם, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את הצלעות מהתנור, להעביר לצלחת, ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום. מסננים את הנוזל הקלייה דרך מסננת רשת לתוך קערה בינונית; להשליך את המוצקים. באמצעות כף גדולה או מפריד שומן, לרפרף את השומן מפני השטח של הנוזל ולהשליך. החזר את הנוזל המדמם לסיר וחמם אותו בזמן שאתה מכין את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מגישים את הצלעות עם קצת צלימת נוזל על תפוחי אדמה או פולנטה עם סלט בצד.שיוך משקאות: אדום בינוני עד מלא יעבוד נהדר עם צלחת לבבית זו. מכיוון שאין תבלינים גלויים או מרקמים עדינים מאוד, אל תהסס לשתות כמו גדול badass כמו שאתה אוהב. יין קליפורניה שהוא תמיד סלע מוצק הוא חוות קלוברדייל 2003 אלכסנדר עמק קברנה סוביניון.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רוטב ראנץרוטב ראנץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019