צלע עגל בגריל עם צלייה ורוטב מרווה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? צלעות עגל בגריל עם צלילן ורוטב מרווה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון, צלעות עגל בגריל ברוטב עגבניות פרושוטו, ו צלעות עגל מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל עד שהוא חם מאוד. מחממים התנור ל 150 מעלות.
לשפשף את הצלעות עם שמן ומפזרים אותם עם מלח ופלפל.
שים את הצלעות על מתלה גריל נקי ומבשלים כ 2 1/2 דקות בכל צד.
להעביר אותם לתנור ולתת להם לנוח ולסיים בישול לפחות 10 דקות (צלעות ניתן לשמור בתנור עד 30 דקות).
מערבבים את כל החומרים בקערה.
בזמן ההגשה, מניחים צלע על כל אחת מארבע צלחות ומעיל עם הרוטב.
מתוך Essential Pépin: יותר מ 700 מועדפים בכל הזמנים מהחיים שלי במזון על ידי ז ' אק Pépin. זכויות יוצרים © 2011 by Jacques Pépin; illustrations copyright © 2011 by Jacques Pépin. פורסם על ידי Houghton Mifflin Harcourt Company.