קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

צנון כבוש וכריכי תה חמאה מתוק

צנון כבוש וכריכי תה חמאה מתוק
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך צנוניות, סוכר מגורען, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצל חמוץ מתוק סלט צנון אבטיח, כריכי צנון מגולחים עם חמאת עשבי תיבול, ו כריכי תה צנון, פטרוזיליה ולימון-חמאה.

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים למעט צנוניות בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מורחים 1/2 כף החמאה על כל פרוסת לחם. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את גרגיר הנחלים בין 4 פרוסות הלחם. רעפים צנוניות כבושות מעל גרגיר הנחלים( כ -20 לכל כריך), חופפים אותם מעט. סגור את הכריכים עם 4 פרוסות הלחם הנותרות. חתוך את הקרום. הפוך 2 חתכים על כל כריך כדי ליצור 4 כריכי תה מלבניים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תהתה