קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

צפולה

צפולה
גשו לסופר וקנו קמח לחם, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צפולה, צפולה, ו Zeppole עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב 2 כוסות מים עם החמאה, 2 כפות סוכר, והמלח. מבשלים עד שהחמאה והסוכר נמסים, כ -2 דקות. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 שניות, ואז להסיר מהחום. מערבבים את הקמח ואז מניחים על אש נמוכה, ובעזרת כף עץ, מכים כל הזמן עד שהבצק נוקשה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 4 דקות.
3
להעביר את הבלילה למיקסר לעמוד מצויד מצורף משוט, ולתת את הבצק לשבת במשך 2 דקות. הפעל את המיקסר על נמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד הבלילה עבה ribbonlike (הבצק צריך להיות הטמפרטורה של מים פושרים). מכסים בניילון נצמד ונותנים לבלילה להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר 1/4 כוס הנותרים ואת הקינמון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
6
באמצעות מטגן שומן עמוק (או סיר גדול כבד ומדחום שומן עמוק), לחמם את השמן עד שהוא מגיע 177°. עבודה ב 3 קבוצות, בזהירות לגרוף 12 כפות בודדות של הבלילה לתוך השמן החם. מטגנים את הצפולים עד חום זהוב, כ -5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
7
העברה כפי שנעשה לתבנית אפייה מוכנה והחזרת שמן ל-350°F בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים קינמון-תערובת סוכר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר