צפולה
גשו לסופר וקנו קמח לחם, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צפולה, צפולה, ו Zeppole עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב 2 כוסות מים עם החמאה, 2 כפות סוכר, והמלח. מבשלים עד שהחמאה והסוכר נמסים, כ -2 דקות. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 שניות, ואז להסיר מהחום. מערבבים את הקמח ואז מניחים על אש נמוכה, ובעזרת כף עץ, מכים כל הזמן עד שהבצק נוקשה, בערך 1 דקה.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 4 דקות.
להעביר את הבלילה למיקסר לעמוד מצויד מצורף משוט, ולתת את הבצק לשבת במשך 2 דקות. הפעל את המיקסר על נמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד הבלילה עבה ribbonlike (הבצק צריך להיות הטמפרטורה של מים פושרים). מכסים בניילון נצמד ונותנים לבלילה להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר 1/4 כוס הנותרים ואת הקינמון ולהניח בצד.
קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של מגבות נייר.
באמצעות מטגן שומן עמוק (או סיר גדול כבד ומדחום שומן עמוק), לחמם את השמן עד שהוא מגיע 177°. עבודה ב 3 קבוצות, בזהירות לגרוף 12 כפות בודדות של הבלילה לתוך השמן החם. מטגנים את הצפולים עד חום זהוב, כ -5 דקות לכל אצווה.
העברה כפי שנעשה לתבנית אפייה מוכנה והחזרת שמן ל-350°F בין קבוצות.
מפזרים קינמון-תערובת סוכר ומגישים מיד.