קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

צפון קרוליינה משך-חזיר ברביקיו

צפון קרוליינה משך-חזיר ברביקיו
צפון קרוליינה משך חזיר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך סוכר, בשר חזיר צלוי, פתיתי פלפל אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך, מנגל בסגנון צפון קרוליינה משך חזיר, ו צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך.

הוראות

1
מביאים חומץ לרתיחה עם סוכר, פתיתי פלפל אדום, מלח 2 כפית, ופלפל 1 כף בסיר קטן שאינו מגיב, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז מגניב. להפריש 2 כוסות רוטב חומץ לשרת עם כריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בעוד רוטב מתקרר, להבקיע עור חזיר דפוס crosshatch עם סכין חדה (יצירת יהלומים 1 אינץ'), חיתוך דרך העור והשומן אבל לא לתוך בשר. לטפוח בשר יבש לשפשף בכל רחבי עם 1 כף כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני צלייה.
4
הכן גריל לבישול עקיף-חום על אש נמוכה, משאיר מקום באמצע למחבת קלייה חד פעמית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כאשר גחלים התקררו כ 149° (45 דקות עד 1 שעה; כאשר רוב הגחלים יהיה נשרף), לשים מחבת קלייה חד פעמית על המתלה התחתון של הגריל בין 2 תילי הנותרים של גחלים, ולאחר מכן למלא מחבת באמצע הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הוסף כמה חופנים של פחם unlit לכל תל פחם, ולאחר מכן לשים מתלה גריל על כך צירים מעל גחלים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מתלה גריל שמן, ואז לשים חזיר, צד עור למעלה, על מתלה מעל מחבת צלייה. חזיר גריל, עם מכסה ajar (לאוויר, כך גחלים נשארים מוארים), בשר צולה עם רוטב ומתהפך כל 30 דקות (כדי לשמור על טמפרטורה של 250 עד 135°, להוסיף כמה חופנים של גחלים לכל צד על כל 30 דקות), עד מזלג מכרז (בשר צריך להכניס בקלות) ומדחום קריאה מיידית מוכנס 2 סנטימטרים למרכז הבשר (להימנע עצם) רושמים190, 7 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
להעביר חזיר ללוח חיתוך. אם העור אינו פריך, לחתוך אותו עם לפחות 1/4 אינץ שומן מחובר (לחתוך כל חתיכות גדולות לתוך אלה בגודל ביס) ו צלי, צד שומן למטה, במחבת גיליון 4 צדדית בתנור 177° עד פריך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו באמצעות 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מגישים חזיר, cracklings, וסלט כרוב יחד על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
מגישים רוטב חומץ שמורות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
חזיר יכול להיות קלוי במחבת קלייה גדולה, מכוסה בנייר קלף ולאחר מכן לסכל, באמצע תנור 350°f. צלי 1 שעה, ואז לשפוך 1 כוס רוטב חומץ על בשר. צולים 1 שעה יותר, ואז מוסיפים 1 כוס יותר רוטב. המשך לצלות, מכוסה, הוספת מים (1/2 כוס בכל פעם) למחבת במידת הצורך, עד מזלג מכרז (מזלג בשר צריך להוסיף בקלות), על 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את העור (ראה מתכון לעיל) וצולים במחבת גיליון 4 צדדית על המדף הנמוך ביותר של התנור. בינתיים, להחזיר חזיר לתנור וצלי, חשוף, על מתלה באמצע, עד בשר משחימים והעור הוא פריך, על 45 דקות יותר (5 עד 6 שעות זמן קלייה הכולל, בהתאם לגודל של צלי).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי