צרורות בקר וולינגטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר וולינגטון צרורות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם סטייקים של בשר בקר, מרק בקר נוסף, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו בקר וולינגטון, בקר וולינגטון, ו בקר וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
לפסטו, במעבד מזון, שלבו 3 כפות שמן, בזיליקום, פטרוזיליה, גבינת פרמזן ומלח. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במחבת גדולה, סטייקים חומים ב -2 כפות חמאה ושמן שנותר למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
הסר ושמור על חום. באותה מחבת הקפיצו פטריות עד לספיגת נוזלים.
חותכים כל דף מאפה ל -8 אינץ'. מרובע (מחק שאריות או שמור לשימוש אחר).
מניחים סטייק על כל ריבוע.
מורחים סטייק עם כ 1 כף פסטו; למעלה עם פטריות.
הביאו פינות מאפה מנוגדות מעל תפרי סטייק וצבטו כדי לאטום היטב.
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. מברישים ביצה על מאפה.
אופים בחום של 450 18-20 דקות או עד להזהבה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
לרוטב ממיסים את החמאה שנותרה באותה מחבת; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את שאר החומרים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.