צרפתית בהבזק: מוזל זעפרן שמנת ופסטה תרד
צרפתית בהבזק: Mussel זעפרן שמנת ופסטה תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם זעפרן, מלח כשר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו French in a Flash: כריכי תה זעפרן לובסטר, צרפתית בהבזק: פטוצ'יני פטריות שמנת, ו צרפתית בהבזק: פסטה Pissaladière (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המולים בקערה גדולה מלאה מים וקרח.
מוסיפים 1 עד 2 כפות קמח לכל מטרה, ולתת מולים לשבת במשך 1 שעה כדי לטהר. יש לשטוף מולים במים זורמים קרים, לשלוף כל זקן ולהשליך, ולהגדיר מולים בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה.
מוסיפים תרד למים חמים עם פסטה בשנייה האחרונה, מערבבים פעם אחת כדי לצלול, ואז לנקז.
בינתיים, במחבת צליעה רחבה, מחממים שמן וחמאה על חום בינוני עד מומסים.
מוסיפים שאלוט ושום ומתבלים במלח ופלפל. זיעה, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד שאלוט הם רכים ושקופים, על 4 דקות.
הוסף יין לבן, ומבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים מלאי עוף וזעפרן, מכסים ומגבירים את החום לגבוה, ומביאים נוזלים לרתיחה.
מוסיפים מולים לסיר, וחום נמוך למדיום. מכסים ומבשלים עד שכל המולים נפתחו, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים פסטה מתנקזת ותרד, וחוזרים לחום נמוך, מערבבים במשך 1 דקה, עד שהפסטה סופגת חלק מהרוטב והצבע של הזעפרן.
הסר מולים מן פגזים ומערבבים בחזרה לתוך פסטה אם תרצה.