קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים

צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות ענבים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: צדפות מתובלות בסגנון מרסיי ומולים, French in a Flash: Provençal Sablés, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המולים וצדפות בקערה גדולה של מים וקרח עם 1 עד 2 כפות קמח לכל מטרה. השאר לשעה 1. המולים והצדפות יירקו החוצה כל חול. הרם את פירות הים מהמים, ולשטוף. השליכו פגזים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
דופק יחד את העגבניות במעבד מזון עד מחית כמעט מלאה. בסיר צליה, מוסיפים את השמן וחום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיף את השום, ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
5
מוסיפים את העגבניות, ו -12 עלי בזיליקום, קרועים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
6
מוסיפים את פתיתי הסוכר והפלפל האדום, ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 27 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
7
הסר את המכסה, ולהגדיל את החום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות, עד כמה הנוזל התאדה.
8
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים את הצדפות לרוטב העגבניות, ומכסים. מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
10
מוסיפים את המולים לצדפות, ומכסים, ממשיכים לבשל על אש בינונית לעוד 5 עד 8 דקות, או עד שכל פירות הים נפתח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
מסננים את הפסטה כאשר הוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
לזרוק את הפסטה עם פירות ים ורוטב, ומבשלים תוספת 1 עד 2 דקות על נמוך, כך הפסטה יכולה לספוג את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
13
טפטוף עם שמן זית נוסף, מתבלים במלח ופלפל, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק