צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות ענבים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: צדפות מתובלות בסגנון מרסיי ומולים, French in a Flash: Provençal Sablés, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המולים וצדפות בקערה גדולה של מים וקרח עם 1 עד 2 כפות קמח לכל מטרה. השאר לשעה 1. המולים והצדפות יירקו החוצה כל חול. הרם את פירות הים מהמים, ולשטוף. השליכו פגזים פתוחים.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
דופק יחד את העגבניות במעבד מזון עד מחית כמעט מלאה. בסיר צליה, מוסיפים את השמן וחום על אש נמוכה.
מוסיף את השום, ומבשל 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, ו -12 עלי בזיליקום, קרועים.
מוסיפים את פתיתי הסוכר והפלפל האדום, ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 27 דקות.
הסר את המכסה, ולהגדיל את החום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות, עד כמה הנוזל התאדה.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים.
מוסיפים את הצדפות לרוטב העגבניות, ומכסים. מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מוסיפים את המולים לצדפות, ומכסים, ממשיכים לבשל על אש בינונית לעוד 5 עד 8 דקות, או עד שכל פירות הים נפתח.
מסננים את הפסטה כאשר הוא אל דנטה.
לזרוק את הפסטה עם פירות ים ורוטב, ומבשלים תוספת 1 עד 2 דקות על נמוך, כך הפסטה יכולה לספוג את הרוטב.
טפטוף עם שמן זית נוסף, מתבלים במלח ופלפל, ומגישים מיד.