המתכון הצרפתי בפלאש: מקרוני בגריל Truffled Gratin יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1228 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת כבדה, צ'דר חריף, gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: ברוקולי מוקרם, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים את rigatoni במים רותחים מומלחים עד ביישן של אל דנטה. זה ימשיך להתרכך בתנור, אז הדבר האחרון שאתה רוצה הוא פסטה רטובה מבושלת יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים את ריגטוני מבושל, סחוט עם רוטב הגבינה בקערה גדולה.
מוסיפים את השמנת הכבדה, וזורקים. מחלקים לתוך 4 מנות מוקרם בודדים (אתה יכול גם להשתמש בתבנית אפייה גדולה). השתמש באצבעותיך כדי לשפשף את הכף הנותרת של חמאת כמהין לתוך פירורי הלחם והגבינה השמורה. מחלקים את התוספת באופן שווה על 4 מנות gratin.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מניחים את הכלים על תבנית אפייה, ואופים במשך 20 דקות, עד שהשמל מבעבע, והפירורים זהובים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
טפטוף עם נגיעה של שמן כמהין שחור, ומגישים סופר חם.
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.