צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote
צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 457 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפל, עגבניות שרי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. נסו צרפתית בהבזק: סלמון עם סורל ואספרגוס en Papillote, צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס, ו צרפתית בהבזק: Cod En Papillote (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 260°. לקרוע 4 מלבנים גדולים של נייר קלף או רדיד אלומיניום.
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את שמן הזית והרוזמרין, ומתבלים את התערובת בנדיבות עם מלח ופלפל. לשבת 1 פילה סלמון על פיסת קלף, ויוצקים 1 כף שמן רוזמרין על הדגים. באמצעות הידיים, לשפשף את הדג בשמן, העליון עם 5 עגבניות שרי חצוי. מקפלים את הקלף (או לסכל) לחבילה אטומה, ומניחים על תבנית אפייה גדולה. חזור עם 3 חתיכות אחרות של דגים.
אופים את החבילות עד שהדגים בישלו והעגבניות התפוצצו, כ -12 דקות.
מגישים עם סלט קטן, ולחם פריך.