צרפתית במהירות הבזק: קאפקייקס קרם פרש עם ציפוי לבנדר פרובנס
קפקייקס קרם פרש עם ציפוי לבנדר פרובנס עשוי להיות רק hor d ' aeuvre אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך קרם פרש, אבקת סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Crème Fraîche, צרפתית בפלאש: סלמון פריך עם עדשים דו פוי ושני חרדל קרם פרש, ו French in a Flash: Herbes de Provence Grilled Sticke (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו שני פחיות מאפין עם ניירות קאפקייקס שאתה חושב משלים את הצבע של לבנדר. השתמשתי בצבע ורוד וכחול. פרים ומקסים. סגול, אם אתה מוצא את זה, כמובן יהיה אידיאלי. התייחסו לקאפקייקס שלכם כאילו היו פריזאים: הם צריכים להתלבש לטובתם.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, חלבונים ביצה, שמן צמחי, וcrème fraîche עם מערבל שנערך ביד במהירות נמוכה, עד תערובת העוגה פשוט נעלם לתוך הבלילה. לאחר מכן, להפוך את המהירות למדיום, ולשלב במשך 3 דקות נוספות.
יוצקים את הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, 3/4 של הדרך למעלה. הגדר את פחיות מאפין על תבנית אפייה, ואופים במשך 20 דקות, עד העוגות זהובות ונפוחות.
בינתיים, לעשות זיגוג לבנדר. מערבבים יחד את הסוכר, לבנדר, ומים עד שיש לך ציפוי חלק.
לאחר הקאפקייקס אפוי, לתת להם להתקרר מעט בקופסאות המאפין, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה קירור להתקרר לחלוטין. אם אתה קרח אותם בזמן שהם עדיין חמים, הדובדבן יהיה להמיס, להפעיל את הקאפקייקס, והדבר היחיד שיהיה טעם של לבנדר מתוק הוא לך מונה העליון.
כאשר הקאפקייקס הם מגניבים לחלוטין, ולא רגע לפני, לטפטף אותם עם הדובדבן לבנדר. אפשר לעוגות זיגוג לשבת ולהגדיר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשרת, רצוי עם קצת תה מרקיז גריי. (פשוט לשים קצת לבנדר לתוך כדור תה, ולאחר מכן שחרר אותו יחד עם כמה שקיות תה ארל גריי לתוך קנקן תה מלא מים חמים. אתה יכול גם לעשות את זה לצד תה קמומיל—אפילו יותר מרגיע עבור קלקול קיבה.)