צ'אודר מרווה הודו
מרק מרווה הודו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק תפוחי אדמה, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה, ו מרווה - שפשף טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות טיפות מחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף בצל ו sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מערבבים בתפוחי אדמה, חלב, מרק, מרק שמנת של מרק תפוחי אדמה, ו 1 כף מרווה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מוסיפים בשר הודו, בייקון, ונותר 1 כף מרווה. מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.