צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פפריקה הונגרית, פטריות פורצ'יני, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה מצוין. נסו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, ו חזה עגל ממולא צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס 2-כוס חלב.
2
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בואו להשרות במשך 30 דקות.
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר mushroomsto משטח עבודה. מילואים לוקחים כמו קרח. קוצצים פטריות; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מבשלים את chard בסיר גדול של boilingsalted מים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להעביר לקערה גדולה של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ניקוז; לסחוט נוזל.
8
שמן חום במחבת גדולה על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף כרישה, בצל, שום, ו pincheach של מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הםרך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
להוסיף criminimushrooms קצוץ, מרווה, וחצי choppedporcini. מבשלים, חשופים ומערבביםבחינה אזורית, עד קרים רכים, about5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
תערובת Addmushroom עם כל נוזל מן panand chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וchillstuffing, הנותרים פורצ ' יני, וsoakingliquid.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
Chard שוויצרי
13
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב ללחם לחות, מוסיפים חלק מנוזל פורצ ' יניזואיק שמורות להרטיב במידת הצורך(משאירים כל משקעים מאחור).
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
להוסיף 2 כפיות שנותרו פפריקה 1 כפית; העונה עם מלח ופלפל ומעייל stirto.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נוזל-אונקיות מים טריים
12
מוסיפים יין, מרק, וכל השארהנוזל ספוג מרטיני. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא upsides באמצע הדרך של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
14
מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, bastingand סיבוב עגל כל שעה, עד verytender, 2 1/2-3 שעות, בהתאם עבות של עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
העברת חזה עגל לקרבינגבורד; אוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
16
בינתיים, כף שומן מרוטב surfaceof. מסננים רוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
17
להעביר ירקות לבלנדר; פירה untilsmooth, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
הוסף 2 כוסות ירקות פירה למחבת saucein. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה untilreduced ל 4 כוסות, 8-10 דקות. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. הגדר כוסות aside3 עבור עגל ושמור את השאר1 כוס רוטב לשימוש נוסף.