צ'דר וגבינה כחולה פעמיים אפוי תפוחי אדמה
וזה טוב. מתכונים דומים: גבינה כחולה ותפוחי אדמה צ'דר מסולסלים, פעמיים גבינה כחולה תפוחי אדמה אפויים, ו פעמיים רוזמרין אפוי גבינה כחולה פירה.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג, ולסדר במעגל על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מכסים תפוחי אדמה במגבות נייר לחות. מיקרוגל ב 12 דקות גבוהות או עד שנעשה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פטריות ואורגנו; מעיל עם ספריי בישול. מבשלים 6 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו, לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. מסדרים פגזים על תבנית אפייה. תניח בצד.
מקציפים עיסת תפוחי אדמה, חלב, הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. ממלאים קליפות באופן שווה בתערובת תפוחי אדמה. למעלה עם תערובת פטריות.
מפזרים באופן שווה עם גבינת צ ' דר.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד גבינה נמסה.