צ'וריסו, אבוקדו, ובית קברות ביצים עם מיונז צ' יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו, אבוקדו, ו Cemitas ביצה עם מיונז צ' יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 114 גרם של שומן, וסך הכל 1461 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 168 אוהדים. אם יש לך אבוקדו, ביצים, נקניק צ'וריסו מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים עוף-צ'וריסו עם מיונז אבוקדו, כריכי עוף אנצ'ו עם מיונז אבוקדו וצ' יפוטלה, ו כריך שרימפס חריף עם מיונז אבוקדו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המיונז, מיץ ליים, פלפל צ ' יפוטלה, ורוטב adobo בקערה קטנה ולהניח בצד.
מניחים מחבת גדולה, לא מקל מעל חום בינוני.
מוסיף את צ 'וריסו למחבת, לשבור אותו עם כף עץ, ומבשלים עד צ' וריסו מחומם דרך, 3 עד 5 דקות. לגרד את צ ' וריסו מתוך המחבת ולהעביר מגש גדול ולהניח בצד.
להחזיר את המחבת לחום בינוני, ולאחר מכן לפצח שתי ביצים למחבת.
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים את הביצים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים, 3 עד 4 דקות. לא צריך להיות מספיק שומן עזב את צ ' וריסו כדי לשמור על הביצים מלהידבק. בזהירות להעביר את הביצים מגש גדול אחר ולהניח בצד.
חותכים את לחמניות cemita במחצית לרוחב, ואז למרוח את מיונז chipotle על כל אחד החצאים. באותה מידה להפיץ את נקניק צ ' וריסו בין שני החצאים התחתונים של הלחם.
שכבה של הגבינה, החסה, העגבניות והאבוקדו על גבי הצ ' וריסו.
מניחים ביצה על כל חצי תחתון, ולאחר מכן העליון את הכריך עם החצאים העליונים הנותרים.