צ'וריסו & צדפות ממולאות פגזי פסטה ברוטב Cioppino הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום עלי בזיליקום, שרימפס, מולים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: קונכיות פסטה ממולאות ברוטב בולונז קל, קונכיות פסטה ממולאות, ו פסטה גדולה ממולאת פגזים.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
מוסיפים טימין & אורגנו, יחד עם פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים רסק עגבניות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר רסק מבשל למטה, להוסיף 1 כוס ורמוט, דה זיגוג המחבת. להעלות את החום בינוני גבוה & להמשיך לבשל עד הנוזל מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף כוס נוספת של ורמוט & המשך בישול; עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
8
הוסף עלי דפנה, פחית עגבניות עם הנוזל שלה, 2 כוסות מיץ צדפות & ווסטרשייר. חום נמוך יותר לרתיחה & לכסות את הסיר. מבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -30 דקות.לכבות חום & להסיר ענפי עשב & עלי דפנה. באמצעות בלנדר טבילה מחית את הרוטב. זה צריך להיות עבה מעט, אבל חלק & קטיפתי. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לקרר בין לילה או עד 3 ימים.הכן את הפגזים
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
גב שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן קל תבשיל 2 ליטר. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הוסף 1 T מלח & פגזי פסטה. לבשל עד אל דנטה, על 12 דקות. מערבבים את הפגזים כדי למנוע מהם דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מסננים לתוך מסננת ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מחממים שמן זית 2 T במחבת חתוכה בגודל בינוני המוגדרת בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיף את הבצל & לבשל כמה רגעים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיף את צ ' וריסו & את הצדפות ערבוב עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
15
יוצקים בכוס ורמוט & להמשיך לבשל עד הנוזל מצטמצם & המחבת כמעט יבש. מתבלים במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הסר את המחבת מהחום וזרוק את פירורי הלחם & מיץ צדפות, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוסיפים את העגבניות, - כוס פטרוזיליה ושומר, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
18
טפטוף שכבה קלה של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13. עבודה עם פגז אחד בכל פעם, כפית 1 עד 3 T של תערובת צ ' וריסו (בהתאם לגודל של הפגזים שלך) לתוך כל פגז הגדרת אותם לתוך צלחת אפייה כמו שאתה עובד. הם צריכים להיות נוגעים ללב, אבל לא ארוז היטב. לאחר המנה מלאה, לטפטף רוטב נוסף על הפגזים, להיות נדיב, אבל הם לא צריכים לשחות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
19
אופים את הפגזים עד הרוטב מבעבע & האזורים החשופים של פגז רק מתחילים חום, כ 30 דקות. תניח אותם בצד, בצורה רופפת.הכן את Cioppino
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
20
מוסיפים חומץ יין אדום לרוטב הנותר ומביאים לרתיחה. התאם את העקביות של הרוטב עם מים. אתה רוצה צלייה, אבל לא מימית. השתמש בשיקול דעתך. לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
למרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
21
מוסיפים את הדגים והשרימפס לסיר של בסיס רותח. כסה את pot.To
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
22
לשרת
23
כפית כמה פגזים ממולאים לתוך כל אחד 4 קערות מרק נמוכות. במחבת גדולה עם מכסה, לחמם את 1 כוס הנותרים של ורמוט להגדיר על חום בינוני.
הוסף את הצדפות & מולים. כיסוי & לבשל; רועד עד רכיכה פתוחה, על 5 דקות. להשליך רכיכה סגורה; לחלק את השאר בין קערות מרק. מסננים את הנוזל הנותר לתוך cioppino & להעלות את החום. ברגע בועות קטנות מתחילים להופיע על הקצוות של הסיר לכבות את החום, לא לתת את cioppino לבוא לרתיחה. מצקת את cioppino על הצדפות & פגזי פסטה לוודא לכלול מגוון רחב של דגים וחסילונים.