צ'וריסו & צדפות ממולאות פגזי פסטה ברוטב Cioppino הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום עלי בזיליקום, שרימפס, מולים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: קונכיות פסטה ממולאות ברוטב בולונז קל, קונכיות פסטה ממולאות, ו פסטה גדולה ממולאת פגזים.
הוראות
1
הכן את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2
שמן זית כוס חום בעציץ מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
מוסיפים טימין & אורגנו, יחד עם פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים רסק עגבניות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר רסק מבשל למטה, להוסיף 1 כוס ורמוט, דה זיגוג המחבת. להעלות את החום בינוני גבוה & להמשיך לבשל עד הנוזל מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף כוס נוספת של ורמוט & המשך בישול; עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
8
הוסף עלי דפנה, פחית עגבניות עם הנוזל שלה, 2 כוסות מיץ צדפות & ווסטרשייר. חום נמוך יותר לרתיחה & לכסות את הסיר. מבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -30 דקות.לכבות חום & להסיר ענפי עשב & עלי דפנה. באמצעות בלנדר טבילה מחית את הרוטב. זה צריך להיות עבה מעט, אבל חלק & קטיפתי. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לקרר בין לילה או עד 3 ימים.הכן את הפגזים
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
גב שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
גב שומן חזיר
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן קל תבשיל 2 ליטר. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזיר
10
הוסף 1 T מלח & פגזי פסטה. לבשל עד אל דנטה, על 12 דקות. מערבבים את הפגזים כדי למנוע מהם דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מסננים לתוך מסננת ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מחממים שמן זית 2 T במחבת חתוכה בגודל בינוני המוגדרת בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיף את הבצל & לבשל כמה רגעים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
14
מוסיף את צ ' וריסו & את הצדפות ערבוב עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
15
יוצקים בכוס ורמוט & להמשיך לבשל עד הנוזל מצטמצם & המחבת כמעט יבש. מתבלים במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר את המחבת מהחום וזרוק את פירורי הלחם & מיץ צדפות, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיפים את העגבניות, - כוס פטרוזיליה ושומר, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
18
טפטוף שכבה קלה של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13. עבודה עם פגז אחד בכל פעם, כפית 1 עד 3 T של תערובת צ ' וריסו (בהתאם לגודל של הפגזים שלך) לתוך כל פגז הגדרת אותם לתוך צלחת אפייה כמו שאתה עובד. הם צריכים להיות נוגעים ללב, אבל לא ארוז היטב. לאחר המנה מלאה, לטפטף רוטב נוסף על הפגזים, להיות נדיב, אבל הם לא צריכים לשחות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
19
אופים את הפגזים עד הרוטב מבעבע & האזורים החשופים של פגז רק מתחילים חום, כ 30 דקות. תניח אותם בצד, בצורה רופפת.הכן את Cioppino
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20
מוסיפים חומץ יין אדום לרוטב הנותר ומביאים לרתיחה. התאם את העקביות של הרוטב עם מים. אתה רוצה צלייה, אבל לא מימית. השתמש בשיקול דעתך. לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
21
מוסיפים את הדגים והשרימפס לסיר של בסיס רותח. כסה את pot.To
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
22
לשרת
23
כפית כמה פגזים ממולאים לתוך כל אחד 4 קערות מרק נמוכות. במחבת גדולה עם מכסה, לחמם את 1 כוס הנותרים של ורמוט להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
ורמוט
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
הוסף את הצדפות & מולים. כיסוי & לבשל; רועד עד רכיכה פתוחה, על 5 דקות. להשליך רכיכה סגורה; לחלק את השאר בין קערות מרק. מסננים את הנוזל הנותר לתוך cioppino & להעלות את החום. ברגע בועות קטנות מתחילים להופיע על הקצוות של הסיר לכבות את החום, לא לתת את cioppino לבוא לרתיחה. מצקת את cioppino על הצדפות & פגזי פסטה לוודא לכלול מגוון רחב של דגים וחסילונים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות