צ'וריסו טאקיטו עם גבינת צ' דר
צ'וריסו טאקיטו עם גבינת צ' דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, טורטיות קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו גבינת צ'וריסו Taquito עם סלסה נענע Tomatillo, Queso Fundido con Chorizo ורדה Y Rajas (גבינה מותכת עם צ'וריסו ירוק רצועות פלפל קלוי), ו Chorizo Queso (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את taquito: במחבת גדולה, לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצ ' וריסו למחבת ושוברים אותו בכפית. מבשלים את הנקניק עד להשחמה מכל הצדדים.
הסר את הנקניק מהמחבת והכפית החוצה חלק השמן משאיר קצת במחבת.
מוסיפים את הפלפלים, הבצל, הגזר והשום למחבת. מבשלים עד שהגזר רך, כ -8 דקות. מערבבים את צ ' וריסו מבושל.
כדי להפוך את queso: במחבת רוטב, לשלב את מיץ תפוחים וחרדל. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. מערבבים בגבינת צ ' דר. מבשלים ומערבבים עד הגבינה מותכת. כבה את החום ולכסות את רוטב הגבינה כדי לשמור אותו חם.
יוצקים את שמן קנולה למחבת כבדה עמוקה עם צדדים גבוהים.
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע 375 מעלות F.
מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך 30 שניות.
להניח את טורטיות על צלחת לחלק את תערובת הבשר ביניהם לקפל 2 צדדים מנוגדים ואז לגלגל את טורטייה בחוזקה.
מטגנים את הטקיטוס בשמן החם עד חום זהוב, כ -3 עד 5 דקות.
מסננים אותם על מגבות נייר כדי להסיר את השמן העודף.
כדי לשרת: כפית חלק מהקסו החם על כל צלחת, פורסים את הטקיטוס לשניים ומניחים את 2 החצאים על כל צלחת.
מפזרים את הטקיטוס בכוסברה טרייה קצוצה ומגישים.