צ'וריסו מקסיקני עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם חום גריל: בינוני גבוה, פלפל, אורגנו מקסיקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התבלינים הטבעיים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם פודינג מוקרם בטעם שוקולד צ'יה-צ' יאה בטעם וויסקי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: צ'וריסו מקסיקני, צ'וריסו מקסיקני, ו צ'וריסו בסגנון מקסיקני.
הוראות
1
מניחים חזיר ושמן בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים אבקת צ ' ילה, מלח, שום, אורגנו, קינמון, כמון, פלפל שחור, וציפורן. לזרוק מעיל בשר עם תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
למרקם חלק וניתן למריחה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים במקרר עד מוכן לטחון.
4
לטחון תערובת דרך למות קטן של מטחנת בשר לתוך קערה להגדיר בקרח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
באמצעות מצורף משוט של מערבל לעמוד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
6
יוצקים בחומץ, להגדיל את המהירות למדיום, ומערבבים עד הנוזל משולב נקניק יש עקביות אחידה, על 1 דקה יותר. להירגע עד מוכן לדברים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
טופס קציצה קטנה של נקניק ו sauté עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
8
דברים נקניק לתוך תרמילי חזיר ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד מוכן לבשל, או להקפיא לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 160 מעלות כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.