צ'יזבורגר צ' ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגר צ' ילי. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו חמוצים חמוצים חמוצים, שמן צמחי, צ'יפס אדווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו מקרוני וגבינה צ'ילי-צ' יזבורגר, מחבת צ'ילי-צ' יזבורגר 15 דקות, ו בייקון צ'יזבורגר צ' ילי קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. ללטף את הבשר יבש ולהוסיף שמן חם. חום להתפורר הבשר עד שהוא קרמל באופן שווה.
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי וקצת מלח ופלפל. מערבבים.
מוסיפים את השום והבצל; מבשלים כדי לרכך, 7 עד 8 דקות. לאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, קטשופ, ווסטרשייר, חרדל ורוטב חריף, לפי הטעם. מערבבים את השעועית ומפחיתים את החום כדי לשמור על הצ ' ילי על מבשלים. לבשל להתעבות, מכוסה חלקית, כ -20 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני. מערבבים לעתים קרובות. לרוטב הצ ' יזבורגר: ממיסים את החמאה בסיר רוטב על אש בינונית.
לטאטא בקמח, לבשל 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את החלב. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומתעבים כדי לכסות את הכף. מערבבים בגבינה בתנועה איור שמונה. לאחר הגבינה נמסה, מערבבים את הבצל הטעים גלם, לטעום את הרוטב לתיבול. מגניב ומאחסן. לחמם מעל חום בינוני-נמוך, מכוסה חלקית, ערבוב לעתים קרובות. לחלופין, לחמם בתנור מיקרוגל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם עד חם באופן שווה דרך, 2 1/2 עד 3 דקות על גבוה.
מגישים את הצ 'ילי בקערות רדודות, עקף עם צ' יפס בתנור קל או צ ' יפס, רוטב גבינה ובצל.
בעוד הצ ' ילי והרוטב מתחממים, מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך קרשים לאורך, ואז למקלות דקים. מסדרים את הצ ' יפס על תבנית אפייה גדולה לרסס באופן שווה עם ספריי בישול. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל.
אופים 10 עד 12 דקות. ואז לעבור את broiler גבוה ומבשלים עד קריספ, 10 עד 15 דקות יותר, פונה פעם אחת.