קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

צ'יזבורגר צ' ילי

צ'יזבורגר צ' ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגר צ' ילי. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו חמוצים חמוצים חמוצים, שמן צמחי, צ'יפס אדווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו מקרוני וגבינה צ'ילי-צ' יזבורגר, מחבת צ'ילי-צ' יזבורגר 15 דקות, ו בייקון צ'יזבורגר צ' ילי קציץ בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. ללטף את הבשר יבש ולהוסיף שמן חם. חום להתפורר הבשר עד שהוא קרמל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי וקצת מלח ופלפל. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום והבצל; מבשלים כדי לרכך, 7 עד 8 דקות. לאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, קטשופ, ווסטרשייר, חרדל ורוטב חריף, לפי הטעם. מערבבים את השעועית ומפחיתים את החום כדי לשמור על הצ ' ילי על מבשלים. לבשל להתעבות, מכוסה חלקית, כ -20 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני. מערבבים לעתים קרובות. לרוטב הצ ' יזבורגר: ממיסים את החמאה בסיר רוטב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לטאטא בקמח, לבשל 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את החלב. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומתעבים כדי לכסות את הכף. מערבבים בגבינה בתנועה איור שמונה. לאחר הגבינה נמסה, מערבבים את הבצל הטעים גלם, לטעום את הרוטב לתיבול. מגניב ומאחסן. לחמם מעל חום בינוני-נמוך, מכוסה חלקית, ערבוב לעתים קרובות. לחלופין, לחמם בתנור מיקרוגל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם עד חם באופן שווה דרך, 2 1/2 עד 3 דקות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים את הצ 'ילי בקערות רדודות, עקף עם צ' יפס בתנור קל או צ ' יפס, רוטב גבינה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד הצ ' ילי והרוטב מתחממים, מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חותכים את תפוחי האדמה לתוך קרשים לאורך, ואז למקלות דקים. מסדרים את הצ ' יפס על תבנית אפייה גדולה לרסס באופן שווה עם ספריי בישול. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים 10 עד 12 דקות. ואז לעבור את broiler גבוה ומבשלים עד קריספ, 10 עד 15 דקות יותר, פונה פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת צ'ילי כגון אבקת צ' ילי של Gebhardt, או אבקת אנצ'ו צ' ילהאבקת צ'ילי כגון אבקת צ' ילי של Gebhardt, או אבקת אנצ'ו צ' ילה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר3קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)397פלפל האבנרושעועית אדומה, מנוקזתשעועית אדומה, מנוקזת6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור גסמלח כשר ופלפל שחור גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמיר חמוצים להתענגשמיר חמוצים להתענג2קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקטשופ אורגני, כמו היינץקטשופ אורגני, כמו היינץ907פלפל האבנרובשר בקר טחון (צ'אק לצ' ילי בקר בטעם חמאה יותר, סינטה לטעם רזה דמוי סטייק)בשר בקר טחון (צ'אק לצ' ילי בקר בטעם חמאה יותר, סינטה לטעם רזה דמוי סטייק)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר צהוב מגוררצ'דר צהוב מגורר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות2בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק6קצת קישואים קצוציםבצל חי קצוץבצל חי קצוץ6קצת קישואים קצוציםצ'יפס אדווהצ'יפס אדווה6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3largesתפוחי אדמה עמילניים, מצוחצחים ומיובשיםתפוחי אדמה עמילניים, מצוחצחים ומיובשים2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל צהוב, כגון מחרשה של או צרפתית שלחרדל צהוב, כגון מחרשה של או צרפתית של