קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צ'ילה פלפל בס מפוספס

צ'ילה פלפל בס מפוספס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בס מפוספס של פלפל צ'ילה. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 271 קלוריות. אם יש לכם צ'ילה של אנהיים, קליפת לימון, פנקו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-שחור זית ושמן פטרוזיליה-שום, בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשבי תיבול (ברנזינו סוטו סייל קון סלמוריגליו), ו כל בס מפוספס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את 3 המרכיבים הראשונים ו -2 כפיות שמן בשקית ניילון גדולה עם רוכסן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים דגים לשקית; אוטמים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מוציאים דגים מהשקית, משליכים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מברישים את צ ' ילה מדגים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מניחים חלבונים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
שלב פנקו וקליפה בכלי רדוד אחר. טובלים דגים בחלבון ביצה; לחפור בתערובת פנקו. חזור על ההליך עם 3 הפילטים הנותרים, חלבון הביצה ותערובת הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
מחממים 1 כף שמן שנותרה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים דגים למחבת; מטגנים 3 דקות או עד להזהבה. להפוך דגים מעל; לבשל 4 דקות או עד דגים פתיתי בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד הרצוי תואר של אלילות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון