צ'ילי אדום שפשף סלמון
צ'ילי אדום שפשף סלמון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ wholefoodsmarket.com יש לו 14 מעריצים. אם יש לכם אורגנו, עלי כוסברה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון שפשף בצ'ילי, סלמון שפשף בצ'ילי, ו סלמון שפשף בצ'ילי עם סלסה אננס אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פלפלים צ ' ילה במספיק מים חמים כדי לכסות אותם במשך 30 דקות, עד רך. כאשר צ ' ילי רך, להסיר ולהשליך את הגבעולים והזרעים, ולאחר מכן להעביר בלנדר. (מילואים השריית נוזל.)
מוסיפים סוכר, מיץ ליים, שום, אורגנו ומלח וטהור עד שיש לך עקביות כמו להדביק. אם התערובת עבה מדי, להוסיף קצת של צ ' ילה השריית נוזל, 1 כפית בכל פעם, עד עקביות הרצוי הוא הגיע.מחממים התנור ל 177°. מסדרים פילה סלמון על נייר קלף מצופה בצד העור אפייה למטה, רק נוגע ללב, כך שהם דומים לצד שלם של סלמון.
מורחים את צ ' ילה טהור באופן שווה על צמרות הסלמון כדי לכסות לחלוטין כל פילה.
להניח פרוסות סיד במורד מרכז הסלמון בקו ישר אחד, ואז לצחצח אותם עם שמן.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד הסלמון הוא חום זהוב מבושל לחלוטין דרך. בזהירות להסיר את פילה סלמון על מגש הגשה, מחדש את הצורה המקורית.
מגישים חם מהתנור, בטמפרטורת החדר או מקורר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.