צ'ילי הודו דלעת עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם סוכר חום, פלפל קאיין, שעועית כליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילי הודו דלעת: טבח צ' ילי בריא מנצח, טורקיה דלעת צ'ילי, ו טורקיה דלעת צ'ילי.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את הודו, הפלפל הצהוב, הבצל והשום בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 1-1/2 שעות או עד שהצ ' ילי מגיע לעובי הרצוי.
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי הודו. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים לייצור קאווה נבחרים בזהירות רבה וכפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים-ופעם בשנה-הבקבוקים בהזדקנות כפופים ל ד טכניקה ניתנת לזיהוי, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת להומוגניזציה של השמרים ולהשיג מיצוי גדול יותר מבחינת הפוטנציאל הארומטי והטעם שלהם, במשך יותר מ-48 חודשי ההזדקנות שלהם. התוצאה היא קאווה עדינה עם צבע צהוב בהיר, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% קסאר-לו, 20% מקאבו ו -20% פרלדה