קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

צ'ילי זוכה הפרסים של דבון

צ'ילי זוכה הפרסים של דבון
את המתכון ניתן להכין צ'ילי עטור הפרסים של דבון בערך 3 שעות ו 45 דקות. מנה אחת מכילה 960 קלוריות, 78 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 57 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם מלח ופלפל, צ'דר, חזה בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוג אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 96%, וזה יוצא דופן. מתכונים דומים: צ'ילי זוכה הפרסים של דבון, צ'ילי זוכה פרסים, ו זוכה פרס טורקיה צ'ילי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מייבשים את קוביות החזה במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מחממים את השמן בסיר גדול מאוד עם תחתית כבדה ומשחימים במהירות את הבשר, בקבוצות, מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מעבירים את החזה לקערה נפרדת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
קולים את הבצל והשום באותו שמן על אש בינונית עד שהם צולעים, אך לא חומים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
6
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, פתיתי הפלפל, פלפל הקאיין והכמון ומקפיצים למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפלפלפל
כמוןכמון
7
מוסיפים את הפלפלים הירוקים, עלה הדפנה, העגבניות עם המיץ שלהם, הבשר השמור, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר במכסה צמוד ומבשלים במשך 2 1/2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם. טועמים ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
פלפלפלפל
מיץמיץ
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את הקפה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את שעועית הכליה והבזיליקום, ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
באזיל!באזיל!
10
מעבירים את הצ 'ילי לקערת הגשה גדולה ומגישים עם שמנת חמוצה, צ' דר מגורד, קוביות עגבנייה, צ ' יפס טורטיה וגוואקמולה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
עגבנייהעגבנייה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי בזיליקום קצוציםעלי בזיליקום קצוצים1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2kgsבשר בקר, לחתוך בקוביות 1-inchבשר בקר, לחתוך בקוביות 1-inch850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה12 כפיות אבקת שוםפלפל קאיין, או לפי הטעםפלפל קאיין, או לפי הטעם8שרימפס וורידיםצ'דר מגורדצ'דר מגורד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף6largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון2פלפלים ירוקים, זרעים וקוביותפלפלים ירוקים, זרעים וקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון8שרימפס וורידיםממרח אבוקדו (ראה מתכון)ממרח אבוקדו (ראה מתכון)541 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםפתיתי פלפל אדום, מרוסקיםפתיתי פלפל אדום, מרוסקים8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8שרימפס וורידיםשמנת חמוצהשמנת חמוצה1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה חזקקפה חזק8שרימפס וורידיםעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות894דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות, קצוץ עם הנוזל שלהםעגבניות, קצוץ עם הנוזל שלהם8שרימפס וורידיםצ'יפס טורטייהצ'יפס טורטייה320דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל צהוב קצוץבצל צהוב קצוץ

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלס
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלס
הספאטלס של הרנברג הוא תמיד היין הזוהר ביותר בגרונהאוס, שכן קרקעות הסלע האדום של הכרמים הופכות ריזלינג חומצי יותר שופע, מעט נמוך יותר מאשר אחיו הגדול אבסטברג. מתוק ספאטלזי עם ניחוחות וטעמים נפיצים של תפוחים אדומים טעימים, אפרסקים צהובים, תות/ריבס ומינרלים מלוחים. גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.