המתכון צ'ילי צלעות קצר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1078 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב אדובו, קרוע לחתיכות, שוקולד מריר גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. נסו תחרות צ'ילי שנתי ה -7: כניסה #2-צלעות קצרות ביף בורגיניון צ' ילי, צ'ילי צלעות קצרות, ו חריף פורטר צלעות צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מסדרים את הצלעות הקצרות על גיליון גדול של נייר.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להביא את צ 'ילי ניו מקסיקו, צ' ילי אנצ ' ו 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד צ ' ילי הם רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
להעביר את התערובת לבלנדר. מחזיק את החלק העליון על בתקיפות, להתמזג עד מחית צ ' ילה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות וחומות מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות לכל אצווה, מעבירים את הצלעות הקצרות לקערה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את השום והבצל האדום לטפטופים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לטגן עד הבצל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מערבבים בכמון ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
12
מוסיף את מחית צ ' ילה מן הבלנדר, מרק, אגבה, ואספרסו; מערבבים כדי להתמזג. החזירו את הצלעות הקצרות ואת כל מיצים מהקערה לסיר; מערבבים למעיל. להביא לרתיחה. מכסים ומניחים את הסיר בתנור. Braise עד הצלעות רכות מאוד, על 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אחוז טקילה בלנקו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
להטות את הסיר. כפית ולזרוק כל שומן שעולה על פני השטח ובריכות בקצה התחתון. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצלעות וכל עצמות רופפות לתבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לחתוך את הממברנה את כל חתיכת בשר (מנסה לחתוך רק את הממברנה ולא כל בשר). השליכו את הממברנות ואת כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
חותכים את הבשר לקוביות קטנות (scant 1/2 אינץ'). החזר את הבשר לרוטב בסיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מערבבים את השעועית השחורה. מתבלים את הצ ' ילי עם כ 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. אם תרצה, להוסיף את רוטב adobo על ידי כפית זהבחופן כדי להגדיל את spiciness.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(אפשר להחליף את המוצרלה)
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
להביא את המרק, 2 1/2 כוסות מים, חמאה 1 כפית מלח לרתיחה בסיר כבד, גדול על חום גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה. המשך לטאטא עד הפולנטה מתחילה להתעבות, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד ומכרז, ערבוב לעתים קרובות עם כפית שטוחה או מרית גומי חסינת חום כדי למנוע דבק או שריפה, על 20 דקות. מערבבים את התירס במעבד מיני עד שנוצר מחית גס. מערבבים את מחית התירס לתוך פולנטה. מתבלים עם יותר מלח אם תרצה.
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.