צ'יפס אגוזי לוז
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. דבש-צ'יפס אגוזי לוז, משמש-צ'יפס אגוזי לוז, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף אפייה. טוסט אגוזי לוז במחבת יבשה, ואז לטחון במעבד מזון או מסוק מיני עד הקרקע בערך.
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר ואגוזי הקרקע.
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז לקפל לתוך החומרים יבשים עם וניל.
טיפות של התערובת, מרווחים זה מזה, על גבי דפי אפייה מרופדים.
אופים עבור 8-10 דקות עד רק מתחיל צבע.
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז להסיר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. לאחסן בקופסת שימורים עד 3 שבועות.