צ'יפס בטטה בתנור אפוי
צ'יפס בטטה אפוי בתנור יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכו לחנות ותרימו תערובת תבלינים: אבקת צ'יפוטלה, זית, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו צ'יפס בטטה בתנור אפוי, צ'יפס בטטה בתנור אפוי, ו דג אפוי בתנור וצ'יפס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים תנור ל 232°. (עבור יותר פריכות, מחממים את התנור ל500.)2 לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולחתוך את הקצוות.
חותכים את תפוחי האדמה במחצית לאורכו ולאחר מכן, אם הם ארוכים מאוד, במחצית לרוחב.
חותכים כל חתיכה לתוך טריזים. לחלופין, אתה יכול לחתוך את בטטה קלופים לתוך דיסקים או עם מנדולינה או סכין חדה.3
שים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך קערה גדולה ולהוסיף את השמן.
מפזרים מלח, סוכר ותבלינים על פי בחירתך. השתמש בידיים שלך כדי לערבב היטב, כך שכל החלקים מצופים בשמן ותבלינים. 4
מורחים את תפוחי האדמה המתוקים בשכבה אחת על תבנית אפייה; השמן שהם מצופים בו אמור למנוע מהם להידבק למחבת. אם אתה מנסה לחתוך שומן, להפחית את השמן ל 2 כפות ולהשתמש ציפוי שאינו מקל על גיליון האפייה. (הערה: המגיב המליץ לשים אותם על מתלה קירור חוט על גבי תבנית אפייה, כך שהאוויר בתנור מסתובב סביב חתיכות בטטה ואתה לא צריך להפוך אותם בשלב הבא. מגיב אחר ממליץ מראש את תבנית האפייה, כדי לעזור לצ ' יפס לקבל פריך.)5
אופים עבור סך של 25 עד 30 דקות. לאחר 15 הדקות הראשונות, להסיר את תבנית האפייה מהתנור ולהפוך את כל חתיכות בטטה. חזור לתנור ואפה לעוד 10-15 דקות, או עד שהם משחימים היטב.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.