קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט

צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו פפריקה, בטטות, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, מטבל צ'יפס מאלט חומץ, ו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיף את תפוחי האדמה julienned לקערה מלאה במי קרח בזמן שאתה מחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק או טיגון ל 325 מעלות F. בקערה קטנה, מוסיפים את כל התבלינים ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר את תפוחי האדמה ממי הקרח להתייבש עם מגבות נייר. מטגנים את תפוחי האדמה, בקבוצות, במשך 3 עד 4 דקות כדי לבשל את החלק הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
הסר את תפוחי האדמה מן השמן לקערה ולהביא את השמן עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים שוב, בקבוצות, הפעם לבשל את מבחוץ עד חום זהוב. (הם לא ישיגו את המרקם של צ ' יפס, אבל יהיה צבע נחמד להיות פריך מעט).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
הסר את תפוחי האדמה מן השמן לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
להעביר את תפוחי האדמה לקערה או מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים בנדיבות עם תערובת התבלינים ומפזרים חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
10
מגישים באופן מיידי.