קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה

צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם גוואקמולי Tomatillo, שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עם צ'יפס טורטייה תוצרת בית, ו סלסה אננס מנגו + צ'יפס טורטייה תוצרת בית.

הוראות

1
כדי להפוך את טורטיות, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת שני הצדדים של טורטיות עם השמן, ולאחר מכן לחתוך למשולשים עם מספריים. מסדרים שכבה אחת על 1 או 2 דפי אפייה ואופים במשך 7-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
הסר, מפזרים מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
כדי להפוך את האבוקדו, חצי אבן אבוקדו, ואז כפית את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את מיץ הלימון ופיזור מלח, ואז למחוץ עם מחית תפוחי אדמה עד טהור אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מוסיפים בצל, כוסברה, צ 'ילי ודבק צ' יפוטלה. מערבבים דרך ולהניח בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
עבור סלסה, מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, בתבנית אפייה רדודה. העונה, ואת המקום מתחת לגריל עד מושחר, כ -15 דקות. בינתיים, במחבת יבשה לא מקל, להשחיר את הצ ' ילי ושום. שמור פונה להחשיך מכל הצדדים, על 10 דקות. כאשר נעשה, לקלף את השום ולמקם במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים את הצ ' ילי בשקית ניילון כדי קיטור במשך כמה דקות, ולאחר מכן לקלף, deseed וגבעול.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
9
מוסיפים את הבשר למעבד המזון יחד עם העגבניות, הבצל, כוסברה, מיץ ליים ורסק צ ' יפוטלה. עונה ודופק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.