קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה

צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם גוואקמולי Tomatillo, שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עם צ'יפס טורטייה תוצרת בית, ו סלסה אננס מנגו + צ'יפס טורטייה תוצרת בית.

הוראות

1
כדי להפוך את טורטיות, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת שני הצדדים של טורטיות עם השמן, ולאחר מכן לחתוך למשולשים עם מספריים. מסדרים שכבה אחת על 1 או 2 דפי אפייה ואופים במשך 7-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
הסר, מפזרים מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
כדי להפוך את האבוקדו, חצי אבן אבוקדו, ואז כפית את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את מיץ הלימון ופיזור מלח, ואז למחוץ עם מחית תפוחי אדמה עד טהור אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מוסיפים בצל, כוסברה, צ 'ילי ודבק צ' יפוטלה. מערבבים דרך ולהניח בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
עבור סלסה, מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, בתבנית אפייה רדודה. העונה, ואת המקום מתחת לגריל עד מושחר, כ -15 דקות. בינתיים, במחבת יבשה לא מקל, להשחיר את הצ ' ילי ושום. שמור פונה להחשיך מכל הצדדים, על 10 דקות. כאשר נעשה, לקלף את השום ולמקם במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את הצ ' ילי בשקית ניילון כדי קיטור במשך כמה דקות, ולאחר מכן לקלף, deseed וגבעול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
9
מוסיפים את הבשר למעבד המזון יחד עם העגבניות, הבצל, כוסברה, מיץ ליים ורסק צ ' יפוטלה. עונה ודופק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.