צ'יפס עם איולי כמהין
צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? צ'יפס עם איולי כמהין יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 325 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו קרם פרש, מלח ופלפל כשר, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: צ'יפס קישואים, צ'יפס קישואים, ו צ'יפס עם שום דיז' ון מאיו.
הוראות
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: מנדולינה מבצע
מחממים 2 עד 3 סנטימטרים של שמן בסיר עם תחתית כבדה עד 350 מעלות פרנהייט.
חותכים בזהירות את תפוחי האדמה לשרוכים (או גפרורים) בעזרת מנדולינה המצוידת בלהב הג 'וליאן הצר ביותר (ברוחב של כ-1/8 אינץ'). שוטפים היטב את תפוחי האדמה החתוכים בקערת מים קרים כדי להסיר את עמילן פני השטח. שמור את תפוחי האדמה במים עד שאתה מוכן לטגן.
מקציפים בקערה את המיונז, השמנת החמוצה, שמן הכמהין, השום, גרידת הלימון והמלח והפלפל לפי הטעם. מקררים או מניחים בצד עד שהם מוכנים לשימוש.
העבירו את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת במגבת נייר וטפחו עליהם יבשים, יבשים ככל שתוכלו להשיג אותם. אני אוהב להשתמש במגבת מטבח גם בשביל זה; מה שמקבל אותם הכי יבש.
מטגנים את שרוכי הנעליים בקבוצות עד שתפוחי האדמה פריכים והופכים לחום זהוב יפה, 2 עד 3 דקות למנה. כשכל מנת צ ' יפס יוצאת, מעבירים לקערת ערבוב גדולה וזורקים עם כמה מעשבי התיבול הקצוצים, טפטוף של שמן הכמהין ומלח לפי הטעם.
מעבירים לתבנית מרופדת במגבת נייר.