צ'יפס פלנטיין
שבבי Plantain דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו שבבי Plantain, רוטב צ'יפס Plantain, ו צ'יפס ופלנטיין (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 אינץ שמן 191° בסיר כבד 4-5 ליטרים מעל חום בינוני גבוה.
בינתיים, לחתוך מסתיים מ (unpeeled) plantains, ואז חצי plantains לרוחב.
חותכים חתך לאורכו דרך קליפת וזורקים קליפה.
חותכים plantains לאורך לפרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/16 אינץ ' עבה) עם פורס.
מטגנים פלנטנות בקבוצות של 10 עד 12 פרוסות, פונה לעתים קרובות, עד הזהב, על 1 דקה לכל אצווה.
מסננים על מגבות נייר, מיד תיבול כל אצווה עם מלח. להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.
שבבי ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר (פעם מגניב) במיכל אטום בטמפרטורת החדר.