צ'יפס קישואים עם מיונז צ' יפוטלה
צ'יפס זוקיני עם מיונז צ' יפוטלה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, שמן צמחי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. נסו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה, ו צ'יפס רחוב טיחואנה (דבש מזוגג Chipotle Carnitas, צ' יפס + תוספות) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים מיונז, צ ' יפוטלה, רוטב אדובו ומיץ ליים. כיסוי וצינה.
חותכים חצי לרוחב, ואז במחצית לאורכו.
חותכים כל חתיכה לאורכו לתוך 4 מקלות; לקצץ זרעים. בשקית גדולה ziplock, לערבב קמח, 1 כפית. מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים; שקית חותם לנער לערבב.
להוסיף מקלות קישואים ולנער עד קישואים מצופה.
קו גיליון אפייה עם קלף. שים ביצים בקערה רדודה; מערבבים פאנקו ופרמזן בקערה נפרדת. עבודה עם כמה בכל פעם, לנער תערובת קמח עודף את קישואים. לטבול קישואים לתוך ביצים, ואז לתוך תערובת panko, לחיצה לדבוק.
להניח חתיכות על גיליון מרופד. המשך עד שכל חתיכות קישואים מצופות.
מחממים תנור ל 121°; קו גיליון אפייה עם מגבות נייר. מלא מחבת ישרה גדולה עם שמן לעומק של 1/2 אינץ'. חם מעל חום בינוני-גבוה עד ממתקים או מדחום מטגנים עמוק קורא350. עבודה עם כמה חתיכות בכל פעם, מטגנים קישואים במשך 2 עד 3 דקות, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד זהב ופריך. לא מחבת קהל.
העברה לסדין אפייה; מפזרים מלח נוסף, אם תרצה בכך. להתחמם בתנור בזמן שאתה מבשל קישואים הנותרים. (הקפד להביא שמן בחזרה 177° לפני הוספת אצווה חדשה.)
מגישים עם מיונז צ ' יפוטלה.