צ'יפס תירס עם סלסה קישואים פיקנטית עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, גרעיני תירס, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קישואים פריטרים עם סלסה תירס עגבניות, כיסוני תירס עם סלסה, ו קישואים-צ'יפס תירס.
הוראות
1
תנור חום עד 400 ° F. בקערה, לשלב עגבניות, קישואים, בצל 1/2, שום, jalapeño, 1/4 כפית מלח ושמן; לזרוק מעיל.
מורחים על אפייה sheetcoated עם ספריי בישול;צלי, מפנה פעם אחת, untiltomalops ו קישואים הם lightbrown, 20 עד 25 דקות.לזרוק עם 1/4 כוס כוסברה ו1 כף מיץ; להפריש. בקערה שנייה, לשלב קמח, כמון, אבקת אפייה ומכתים 1/4 מלח כפית.
מוסיפים תירס ונשארים1 / 2 בצל וכוסברה 1/4 כוס.מעיל מחבת גדולה עםתרסיס בישול וחום overmedium-חום גבוה. טופס 1/4 cupcorn תערובת לתוך פטי;לחזור עם שאריות תירס כדי ליצור 12 קציצות.עבודה בקבוצות של 3 מחבת ציפוי עם שפריות בישול צורך, קציצות בישול, turningonce, עד חום, 5 עד צד minutesper 8. מחלקים פטיאסוסלסה בין 4 צלחות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.