צ'יפס
צ'יפס דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 600 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח כשר, תפוחי אדמה ראסט, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. האוכל הביא לך אותו. נסו צ'יפס , איך להכין צ' יפס בבית, צ'יפס לא מטוגן, ו צ'יפס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים כל פרוסה לאורכה למקלות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים בקערה גדולה ומכסים במים קרים. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים. להתאים 2 גיליונות אפייה עם מדפים תיל ולהניח אותם בצד.
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע 149° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים.בינתיים, קו משטח עבודה עם מגבת מטבח נקייה, ללא מוך או מגבות נייר. באמצעות מלקחיים או הידיים, להרים את מקלות תפוחי האדמה מחוץ למים ולנער את כל נוזל עודף. (אין לנקז את תפוחי האדמה במסננת או מסננת.)
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על המגבת (ים). לטפוח יבש מאוד עם מגבות נוספות ולמקם את תפוחי האדמה על אחד מדפי החוט בשכבה אחת (ייתכן שיהיה עליך לארגן כמה בשכבה כפולה).עבודה עם קומץ בכל פעם, בזהירות טיפה את תפוחי האדמה לתוך שמן חם עם הידיים שלך, כפית מחוררת, או skimmer עכביש ומטגנים עד רק צולע אבל לא השחמה, על 4 עד 6 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר את תפוחי האדמה המתלה חוט השני בשכבה אחת. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים, לתת את השמן לחזור 300°f בין קבוצות.
תן לצ ' יפס להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 10 דקות.
מחממים את השמן ל 375 ° F. עובדים עם קומץ בכל פעם, מוסיפים את הצ ' יפס מבושל חלקית לשמן ומטגנים עד חום זהוב ומבשלים דרך, כ 2 דקות לכל אצווה. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר את הצ ' יפס למדף חוט הראשון עכשיו ריק. בעוד עדיין חם, העונה כל אצווה בנדיבות עם מלח. חזור עם הצ ' יפס שנותר, נותן את השמן לחזור 375°f בין קבוצות, ומגישים מיד.